Založ si blog

Hyenami možno označiť všetkých, ktorí parazitujú na tak odpornom čine akým vražda bezpochyby je😭

Ľudskosť nadobúda iný rozmer, šialenstvo je považované za normalitu, bezcharakternosť za proaktivitu, zovseobecnovanie za originalitu, drzosť a nevychovanost, osočovanie a vulgarizmy  za žurnalistiku.

 

Dvaja nevinní ľudia sa stali bielymi koňmi, dva ľudské zivoty vyhasli, aby poslúžili ako obetni baránkovia špinavým záujmovým praktikám.

 

Nedá sa nereagovať, nedá sa necítiť bolest, nedá sa neprežívať spolupatričnosť s pozostalými. Nedá sa necítiť hnev, nedá sa necítiť bezmocnosť ani ľútosť. Nedá sa nemyslieť a neuvažovať a nevidieť, že tento odporný čin nebol vôbec náhoda. Bol naplánovaný, mal jasný cieľ s jasnými dopadmi na spoločnosť.

Nebudem konšpirovat, komu a čomu má poslúžiť.

Nedá sa nesledovať reakcie politikov, novinárov, ale čo je veľa to je veľa.

Toto má byt kultúra národa, toto je normálne vyjadrovanie a správanie  či na jednej strane či druhej ?

Padli otázky, prečo sa politici z vládnucej strany vyhýbajú novinárom a odmietajú odpovedať na otázky, tým zväčšujú nepokoje medzi ľudmi, dávajú priestor na dohady a podobne.

Tiež by som utekala, keby mi dávali tendenčné otázky alebo otázky typu ste vrah, čo vy na to? 😄
Aj novinárska obec by si mala uvedomit, že už zabudla na základné pravidla vedenia diskusie, že má dávať otvorené a nie uzatvorené otázky, že má hľadať odpovede a nie viest monológ, či diskusiu spôsobom, ktory má potvrdiť scenár a vopred vytvorené závery. K novinárom len toľko už dávno si nie som istá, či ich práca naozaj vedie k odhaľovaniu pravdy.

A len tak na okraj na TA3 pani novinárka povedala, že čaká ako sa zachová vo vysielaní premiér ( zrejme ohľadom ospravedlnenia novinárskej obci ), aby vražda dvoch mladých ľudí mala aspoň dodatočný zmysel. Myslela som že dobre nepočujem. Už neviem, čo možno považovať za väčšiu zvrátenosť ako hľadanie zmyslu vo vražde. Fuj, chce se mi blejt🤮

Kedy ústa onemeju, srdce zovrie bolest a oči slzy nedokážu zastaviť

17.06.2019

Onemela som, zovrelo mi srdce a oči mi zaliali slzy. https://www.facebook.com/WENDiGO79/videos/10206987028936890?s=100000227912217&sfns=mo

Manipuláciou možno zbaviť zraku, sluchu aj rozumu – Versus komu veríš mne, alebo vlastným očiam, alebo nie je to tak ako to vyzerá

23.05.2019

Zo všetkých strán sa na nás valí návod na vzor humanizmu, tolerancie, rozširovania pochopenia a ochoty pomáhať v celosvetovom merítku. Návod ako nebyť rasistický, homofóbny, nehumánny, xenofóbny, šovinistický, nacionalistický a iné nálepky, ktorými liberálni politici, liberálni občania a naša liberálna a moderná mládež častuje všetkých, tých, ktorí majú [...]

Deštrukcia versus Konštrukcia

22.05.2019

Každý deň je pre nás niečím výnimočný. Pre mňa je tento týždeň výnimočný prinajmenšom 3x. Trikrát po sebe mi totiž zmazali články. Je to až smiešne, že koľká snaha a prečo ? A hlavne úplne zbytočná :). Nič, ale poďme sa na to pozrieť z iného súdka. V psychológii sa tento termín volá vytesnenie. Vytesnenie alebo represia alebo [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

mili911

Svoje životné poslanie som našla v práci s ľuďmi. Poskytuovala som poradenské a konzultačné služby v rozvoji osobnosti, komunikácie a sociálnych zručností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 146855x
Priemerná čítanosť článkov: 2670x

Autor blogu